WIJ CREËREN 360º VIDEO & VIRTUAL REALITY EXPERIENCES

Contact opnemen

360 GRADEN VIDEO MAKEN? DAT DOET TWINSENSE360 VOOR U

360 GRADEN FILM

Twinsense 360 is specialist op het gebied van 360 graden film. 360 graden film geeft een vernieuwende beleving op afstand. U kunt een 360 graden film afspelen op de bekende Oculus Rift brillen, maar tevens op uw mobiel middels onze geavanceerde APP. 360 graden film is nu tevens beschikbaar voor Youtube en integreren in uw website.

EEN AANTAL MOGELIJKHEDEN:
Rondleidingen door een productieproces;
op afstand een product of dienstverlening bekijken;
op afstand training geven aan doelgroepen.
Wij hebben tevens mogelijkheden om de presentaties interactief te maken.

360 Graden Film

Toon uw bedrijf, organisatie of evenement op een unieke manier. Met onze virtual reality toepassingen beleeft de kijker het nog intenser.

Educatie / training

Voor iedere opleiding is een Virtual Reality training te ontwikkelen. Deze trainingen laten deelnemers op afstand een praktijkvoorbeeld ervaren of het beleven van een virtual reality simulatie. Innoveren in het onderwijs.

Promotie

Een virtual reality productie is een ideale manier om uw organisatie te promoten. Met een in uw huisstijl ontwikkelde VR bril, zoals de Google Cardboard, toont u uw product, project of werkwijze op een unieke wijze.

Events

Herbeleef uw event in virtual reality. Het is mogelijk een evenement live te streamen in 360 graden op uw website, mobiel of tablet!

Twinsense360 - Showreel

Bekijk onze showreel in 360 graden video. Voor de beste Virtuele ervaring download onze Twinsense360 VR app!

ONZE 360 GRADEN FILMS ZIJN GESCHIKT VOOR:

YOUTUBE & FACEBOOK

De 360 graden videoproducties die wij ontwikkelen zijn geschikt voor YouTube & Facebook. Het bereik van 360 graden video op social media wordt hierdoor vele malen groter.

VIRTUAL REALITY BRILLEN

Door de VR bril beleeft u onze 360 graden video’s nog intenser. Wij kunnen u voorzien in betaalbare Google Cardboards (in uw huisstijl), maar ook de professionele VR brillen kunnen we voor u regelen voor op bijvoorbeeld een beurs of bij een presentatie.

WEBSITES

Wij kunnen de geproduceerde 360 graden video op uw website plaatsen. Hiermee houdt u de bezoeker langer vast op uw website en kunt u de bezoeker uw product of dienst nog beter laten beleven.

SMARTPHONE & TABLET

Onze VR toepassingen zijn ook compatible voor smartphone en tablet. Tevens ontwikkelen wij apps waarin wij een VR tour kunnen ontwikkelen d.m.v. bijvoorbeeld hotspots.

BELEEF UW EVENEMENT NOG INTENSER MET VR

Herbeleef uw event nog intenser met VR. Het jaarlijkse event, Military Boekelo hebben wij met onze speciale 360 graden video camera vastgelegd. In de montage hebben wij visuele effecten geanimeerd om deze virtual reality productie nog spectaculairder te maken. In deze video hebben we gebruik gemaakt van een Deltavliegtuig, maar opnames met een drone behoren ook tot de mogelijkheden.

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Virtual Reality:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google - Privacy Policy and Terms of Service apply.

Twinsense360 helpt u graag verder met vragen over 360 graden video en Virtual Reality. Of wilt u een keer een vrijblijvende presentatie met een van onze Virtual Reality brillen. Vraag ons naar de mogelijkheden of kom eens bij ons langs.

Adres:
Ripperdastraat 1
7511 JP Enschede

Telefoon: +31 (0)53 460 90 05
Email: info@twinsense360.nl

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR