AUGMENTED REALITY VOOR UW BEDRIJF?

Presenteer uw product via een AR presentatie!

Indruk maken met Augmented Reality? Wij denken graag met u mee!

Augmented reality als verrijking

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. In het Nederlands betekent ‘Augmented Reality’ letterlijk: verrijkte werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. Door het toevoegen van een extra dimensie in het gezichtsveld van uw klanten wordt installeren van nieuwe producten of het opvragen van informatie een virtuele en leerzame gebruikerservaring. Geen gedoe meer met handleidingen en bovendien een kostenreductie doordat uw klanten geen callcenter meer hoeven te raadplegen. Uw product wordt realtime weergegeven door het gebruik van onze app die te gebruiken is op elke smartphone. Potentiële klanten kunnen uw product via een AR presentatie beleven en elementen interactief bedienen.

Augmented reality is zeer geschikt voor educatie, salesondersteuning, bedrijfs- of productpresentaties en om uw advertenties te verrijken.

Mixed reality: de combinatie

Mixed Reality is een combinatie van Virtual Reality en Augmented Reality.
Door deze twee technieken te combineren creëren we een wereld waarin er geen onderscheid meer is tussen de echte fysieke omgeving en de eraan toegevoegde digitale elementen. Zo brengen we AR in de echte wereld.

UW EIGEN AUGMENTED REALITY PRESENTATIE

AR demo via smartphone!

Een Augmented Reality presentatie is de perfecte manier om uw product, organisatie of dienst een boost te geven en uw 2D afbeelding tot leven te laten komen.
Deze AR demo verbindt de digitale 3D wereld met de werkelijke wereld. Via de AR applicatie ziet u hoe een 2D afbeelding, in dit geval een visitekaartje, tot leven kan worden gebracht in 3D.

Scan ons visitekaartje of download hier het visitekaartje.

STAP 1

Download onze gratis
Twinsense360 AR demo app

Ga naar de Google Play store of Apple Store.

STAP 2

Print de marker

Print de marker of gebruik ons visitekaartje.

STAP 3

Scan de marker

Open de Twinsense360 AR app. Scan de marker of ons visitekaartje en beleef de Augmented Reality 3D ervaring.
Ervaar wat wij ook voor u kunnen ontwikkelen.

Augmented Reality & Educatie

Augmented Reality is uitermate geschikt voor trainings- en educatiedoeleinden. AR is immers een hele nieuwe innovatieve manier om bepaalde onderwerpen of handelingen duidelijk te maken.

Zo kunt u theoretische informatie fysiek visualiseren in een ruimte of op een bepaald object. Denk bijvoorbeeld aan technische toelichting die op bepaalde elementen van een machine worden geprojecteerd. Door middel van AR kan uw doelgroep trainingen volgen op hun smartphone, tablet en met iedere AR- of VR-bril.

Bouwwerken in AR

Wist u dat Augmented Reality een ideale tool is voor de bouwbranche? Wij maken van uw 2D bouwtekening / plattegrond een virtueel 3D model. U kunt uw bouwproject op deze manier virtueel presenteren. Uw bouwtekening komt tot leven aan de vergadertafel dankzij een indrukwekkende AR presentatie. Uw klanten zien het object virtueel op de tafel staan, terwijl u toelichting geeft.

Augmented Reality in de bouw: breng uw bouwproject tot leven!

Creëer een geheel nieuwe wereld

Hololens

De Hololens rijkt verder dan de Google Glass of een ‘standaard’ VR-bril. Het combineert Virtual Reality en Augmented Reality technologie, waardoor je een zelfstandige slimme computerbril krijgt.

Wij kunnen met de Hololens het gevoel geven dat een digitaal object naadloos aansluit in de fysieke werkelijkheid.

Wij helpen u graag een geheel nieuwe wereld te creëren.

Promoot uzelf op een geheel nieuwe wijze

Advertising

U kunt op een geheel nieuwe manier bedrijf, dienst of product promoten door de juiste technieken toe te passen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een visitekaartje interactief maken. Door de camerafunctie van uw smartphone op uw visitekaartje (of advertentie) te richten, komt een 3D object of animatie tot leven. U presenteert uw product in 3D dankzij augmented reality. Uw klant kan het object volledig en in 360 graden bekijken.

De techniek is geschikt voor onder andere visitekaartjes, posters, logo’s, advertenties, festivaltickets, verpakkingen en nog veel meer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van AR voor uw bedrijf!