Lancering Industrial Reality Hub

5 december 2018

BLOG

5 december 2018

Lancering Industrial Reality Hub

Industrial Reality Hub

Industrial Reality Hub

Twinsense 360 zet met de Industrial Reality Hub, Oost-Nederland stevig op de kaart met AR / VR in Industry en Medtech.

De Industrial Reality Hub is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven Controllab, OVsoftware, SeriousVR, Recreate, Twinsense360, Benchmark Electronics, Demcon-Nymus3D, het VR Lab van de Universiteit Twente, onder aanvoering van Oost NL. Via de drie werkgroepen Projecten, Internationalisering en Kennis wordt gewerkt aan de uitvoering van een meerjarig plan. De nauwe samenwerking ontstond uit activiteiten van Oost NL op gebied van Augmented en Virtual Reality en is de opvolger van het Cluster Human Machine Interfaces. De IR Hub is ingebed in een breder ecosysteem van in totaal 35 bedrijven, kennisinstellingen en faciliteiten.
Industrial Reality Hub
De tien partners hebben een leidende rol in business ontwikkeling op het gebied van AR/VR in Nederland. De sterk betrokken kopgroep heeft een duidelijk belang bij samenwerking vanuit groeidoelstellingen. Bovendien bieden we via Smart Industry meerdere Fieldlab faciliteiten aan voor externe partners. Hierin wordt geëxperimenteerd met nieuwe technieken. Deze nieuwe technologieën zijn zeer aantrekkelijk voor talent en zorgt dus voor het binden van jonge mensen in Oost-Nederland. Daarnaast heeft AR/VR een geweldig potentieel om in bedrijfsprocessen gegevens sneller beschikbaar te maken voor medewerkers en daardoor kwaliteit te verhogen.”

​De Hub geeft prioriteit aan het bouwen van een foothold vanuit Nederland om de opstap te maken naar Europa, als middel voor het ontwikkelen van complexe innovatieprojecten.

Missie van Industrial Reality Hub

“Our mission is to enhance the collaboration between human and machine through seamless integration of Data and AR/VR technology, enabling humans to remain the leading factor in the digital society. Moreover, our ambition is to make digital reality accessible, affordable, practically usable and socially relevant for any industrial organisation”.​

Presentatie bij Hannover Messe 2019

De Hub presenteert zich in april 2019 op de Hannover Messe onder de vlag van Smart Industry en staat nadrukkelijk open voor het aansluiten van nieuwe partners. Hiernaast zal er in maart een Launch Event georganiseerd worden gericht op het bekendmaken van de Hub in de regio en zal daarnaast aanwezig zijn bij landelijke en internationale events.

Voor meer informatie over de hub:
www.industrialrealityhub.com

Meer weten over de Industrial Reality Hub?

Neem contact op met Maurice.

Maurice Kruse

Eigenaar / Sales

Telefoon: +31 (0)53 460 90 05
Email: maurice@twinsense360.nl

This site is protected by reCAPTCHA and the Google - Privacy Policy and Terms of Service apply.