Markerless AR

Zonder marker objecten in een ruimte plaatsen en bedienen

Augmented Reality die overal te gebruiken is zonder marker

De vrije vorm van AR

Zoals u weet, verbindt Augmented Reality (AR) de realiteit en de virtuele wereld met elkaar. Voorheen kon dat alleen met behulp van een marker. Dit is bijvoorbeeld een visitekaartje waarop de AR toepassing te zien is. Inmiddels is markerless AR zo ver ontwikkeld dat wij ook toepassingen kunnen maken waarvoor geen marker nodig is. Zo heeft u alle vrijheid!

Wilt u uw doelgroep een virtuele en leerzame gebruikerservaring bieden? Daar helpen wij u graag bij met markerless AR. Uw product wordt realtime weergegeven door het gebruik van onze app die te gebruiken is op uw smartphone. Potentiële klanten kunnen uw product beleven en elementen interactief bedienen.

Markerless augmented reality is zeer geschikt voor educatie, salesondersteuning, bedrijfs- of productpresentaties en om uw advertenties te verrijken.

Next level: Mixed Reality

De volgende stap in markerless AR is Mixed Reality, een combinatie van Virtual Reality en Augmented Reality. Hierbij vervalt het onderscheid tussen de echte fysieke omgeving en de eraan toegevoegde digitale elementen. Doordat er geen markers meer nodig zijn, kunt u alle kanten op.

PROBEER AR: DOWNLOAD ONZE AUGMENTED REALITY APP

Downloaden en testen is geloven

Hoe een marker werkt, kunnen we u heel eenvoudig laten zien aan de hand van onze visitekaartjes. Onze Augmented Reality app verbindt de digitale 3D wereld met de werkelijke wereld. Ervaar het zelf en u bent al snel overtuigd!

Scan ons visitekaartje of download hier het visitekaartje.

Stelt u zich eens voor wat we hier nog aan kunnen toevoegen door middel van markerless AR…

STAP 1

Download onze gratis
Twinsense360 AR demo app

Ga naar de Google Play store of Apple Store.

STAP 2

Print de marker

Print de marker of gebruik ons visitekaartje.

STAP 3

Scan de marker

Open de Twinsense360 AR app. Scan de marker of ons visitekaartje en beleef de Augmented Reality 3D ervaring.
Ervaar wat wij ook voor u kunnen ontwikkelen.

Augmented Reality in het onderwijs

Praktijktraining via visualisatie in de fysieke ruimte

U kunt zich wel voorstellen dat de mogelijkheden van Augmented Reality op het gebied van training en educatie vrijwel onbegrensd zijn. Op deze innovatieve manier kunt u heel eenvoudig bepaalde onderwerpen of handelingen duidelijk maken. Vooral als het gaat om visuele aanvullingen op theoretische informatie.

Hiervoor is markerless AR bij uitstek geschikt. Aangezien er geen marker nodig is, komt de visualisatie veel natuurlijker over. Zo kunt u uw doelgroep trainen op hun smartphone, tablet en met iedere AR-bril.

Ideaal voor de bouwbranche

Visualiseer wat nog gebouwd moet worden

Wat nog niet bestaat, kunt u toch al laten zien via markerless AR. Daarom is Augmented Reality een ideale tool voor de bouwbranche. Van een 2D bouwtekening / plattegrond maken we moeiteloos een virtueel 3D model. Maar we kunnen ook in een kale nieuwbouwwoning bijvoorbeeld een keuken of meubels projecteren via markerless AR. Uw klanten zien het object virtueel voor zich, terwijl u toelichtingen geeft.

Breng uw bouwproject tot leven met AR!

Een eigen nieuwe wereld naar uw wensen

De toekomst is hier: Hololens

U kent Google Glass of een ‘standaard’ VR-bril? Dan kunt u vast wel bedenken hoe de Hololens de volgende stap zet. Deze zelfstandige slimme computerbril combineert Virtual Reality en Augmented Reality technologie. Daardoor voelt het alsof een digitaal object naadloos aansluit in de fysieke werkelijkheid.

Bent u klaar voor de toekomst? Wij helpen u graag een geheel nieuwe wereld te creëren.

Een nieuwe manier van adverteren

Indruk maken door voorop te lopen

Wilt u uw bedrijf, dienst of product promoten door op te vallen? Wij kunnen de juiste technieken toepassen voor u. Markerless AR is hier bijzonder geschikt voor. Daarmee kunt u namelijk ruimtelijke oppervlakken interactief maken.

Iedereen die de app met camerafunctie op het oppervlak richt, krijgt een 3D object of animatie te zien die wij voor u hebben ontwikkeld. U presenteert daarmee uw product in 3D en de doelgroep kan het object in 360 graden bekijken.

Ziet u de mogelijkheden al? Wij wel!