Warsteiner AR

 

Warsteiner Augmented Reality App

Met deze app scan je het Warsteiner logo op jouw bierviltje om in een Augmented Reality omgeving thuis te kunnen ervaren hoe je de perfecte Warsteiner vanuit de fles inschenkt.

Warsteiner AR app door Twinsense360

Augmented Reality
Een Warsteiner ober verschijnt in Augmented Reality op jouw tafel en legt uit hoe je zelf thuis de perfecte Warsteiner inschenkt. Warsteiner neemt het inschenkritueel zeer serieus wat uit de inschenkvideo in deze app zal blijken.

Inschenkvideo
Ontdek in 1 minuut hoe je in 5 stappen de perfecte Warsteiner thuis inschenkt.

Speel samen het Spin the Bottle spel
Deze app heeft ook een Augmented Reality Spin the Bottle spel. De Warsteiner bierfles gaat ronddraaien en stopt at random. Aan jou om er een leuk spelelement bij te bedenken.

Campagne Warsteiner
De perfecte Warsteiner drink je uit een tulpglas, met een druppelvanger en die typische Warsteiner schuimkop die de volle smaak in het glas bewaart tot de laatste druppel. Om dit verschil te ervaren introduceert Warsteiner de Warsteiner inschenkkit. Met de inschenkkit en de bijbehorende Warsteiner AR app wordt het inschenkritueel een ware beleving en ontdek jij thuis het verschil tussen drinken en genieten.

Campagne website
www.warsteiner.nl/acties/inschenkkit/

Twinsense360
Twinsense360 heeft de gehele app ontwikkeld voor Warsteiner: van concept tot uitvoering en van 3D modelleren tot het coderen van de app. Volledig in eigen huis.

Total Reality
De Warsteiner AR app maakt gebruik van ons Total Reality platform. Een platform waarin u in uw eigen app eenvoudig 3D modellen in Augmented & Virtual Reality kunt tonen. Total Reality is een product van Twinsense360.

Download de Marker
Download de app en de marker en beleef de Augmented Reality Experience van Warsteiner.

Warsteiner AR app door Twinsense360

Warsteiner AR app door Twinsense360

Warsteiner Inschenkkit

Warsteiner AR app door Twinsense360

Warsteiner Augmented Reality Experience

Warsteiner is altijd al eigenwijs bier geweest. Bier dat het verschil maakt. Voor de nieuwe inschenkkit campagne heeft Warsteiner Twinsense 60 gevraagd om een interactieve Augmented Reality app te ontwikkelen om de campagne een extra dimensie en beleving te geven.

De interactieve app bevat de volgende onderdelen:

- Augmented Reality Tulpglas Expiernce
- Speel samen het Spin the Bottle spel
- Inschenkvideo
- Warsteiner Commercial
- Ga naar de Webshop
- Warsteiner Bieren
- Bezoek de Brouwerij

Download de app:

Appstore Google Play
  • Augmented Reality