WIJ CREËREN UW VIRTUAL REALITY (VR) EXPERIENCE

Contact opnemen

VR VOOR UW BEDRIJF? WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

Virtual Reality maakt alles interactief

Twinsense360 is specialist op het gebied van virtual reality. Via VR bieden wij een beleving waar uw doelgroep zich middenin bevindt. U kunt deze toepassingen afspelen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met de Oculus Rift of Google Cardboard. Wist u dat u ook een 360 graden video op YouTube kunt plaatsen of binnen uw website kunt integreren? Rondleidingen door een productieproces, of op afstand een product of dienstverlening bekijken: het kan allemaal. Maar ook op afstand training geven aan doelgroepen in VR behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen bovendien de presentaties interactief maken. U zegt het maar!

Virtual Reality

Toon uw bedrijf, organisatie of evenement op een unieke manier. Met onze VR toepassingen beleeft de kijker het nog intenser.

Educatie / training

Voor iedere opleiding is een Virtual Reality training te ontwikkelen. Deze trainingen laten deelnemers op afstand een praktijkvoorbeeld ervaren of een VR simulatie beleven. Zo kunt u innoveren in onderwijs.

Promotie

Een virtual reality productie is een ideale manier om uw organisatie te promoten. Met een in uw huisstijl ontwikkelde VR bril, zoals de Google Cardboard, toont u uw product, project of werkwijze op een unieke wijze.

Events

Herbeleef uw event in VR. Het is zelfs mogelijk een evenement live te streamen in 360 graden op uw website, mobiel of tablet!

Twinsense360 - VR showreel

Bekijk onze showreel in 360 graden video. Download voor de beste virtuele ervaring onze Twinsense360 VR app!

ONZE VR TOEPASSINGEN ZIJN GESCHIKT VOOR:

YOUTUBE & FACEBOOK

De 360 graden videoproducties die wij ontwikkelen zijn geschikt voor YouTube & Facebook. Het bereik van 360 graden video op social media wordt hierdoor vele malen groter.

VIRTUAL REALITY BRILLEN

Door de VR bril beleeft u onze 360 graden video’s nog intenser. Wij kunnen u voorzien in betaalbare Google Cardboards (in uw huisstijl), maar ook de professionele VR brillen kunnen we voor u regelen voor op bijvoorbeeld een beurs of bij een presentatie.

WEBSITES

Wij kunnen de geproduceerde 360 graden video op uw website plaatsen. Hiermee houdt u de bezoeker langer vast op uw website en kunt u de bezoeker uw product of dienst nog beter laten beleven.

SMARTPHONE & TABLET

Onze VR toepassingen zijn ook compatible voor smartphone en tablet. Tevens ontwikkelen wij apps waarin wij een VR tour kunnen ontwikkelen op basis van bijvoorbeeld hotspots.

BELEEF UW EVENEMENT NOG INTENSER MET VR

U kunt uw event nog intenser (her)beleven met VR. Zo hebben wij bijvoorbeeld het jaarlijkse event Military Boekelo met onze speciale 360 graden videocamera vastgelegd. In de montage hebben wij visuele effecten geanimeerd om deze virtual reality productie nog spectaculairder te maken. In deze video hebben we gebruik gemaakt van een Deltavliegtuig, maar opnames met een drone behoren ook tot de mogelijkheden. Onze specialisten op het gebied van VR helpen u graag verder.

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Virtual Reality:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google - Privacy Policy and Terms of Service apply.

Twinsense360 helpt u graag verder met vragen over 360 graden video en VR. Of wilt u een keer een vrijblijvende presentatie met een van onze Virtual Reality brillen. Vraag ons naar de mogelijkheden of kom eens bij ons langs.

Adres:
Ripperdastraat 1
7511 JP Enschede

Telefoon: +31 (0)53 460 90 05
Email: info@twinsense360.nl