Virtual Reality Game

✓   Laat uw doelgroep praktijksituaties ervaren
✓   Maak indruk met een levensechte VR game
✓   Speel op elk moment op elke gewenste locatie
✓   Uw doelgroep onthoudt deze ervaring lang

Breng uw bedrijf en producten spelenderwijs onder de aandacht!

Een spel om nooit meer te vergeten

Herkent u de situatie dat de machine die u produceert te groot is om in een ruimte of beursstand te plaatsen? Of dat het te duur of arbeidsintensief is om daadwerkelijk in de praktijk te laten zien wat u kunt betekenen voor uw klanten? In dat geval is een VR game ideaal.

Virtual Reality is een laagdrempelige manier om uw doelgroep kennis te laten maken met uw bedrijf, producten en diensten. Het is een leuke ervaring, dus mensen zullen ervoor in de rij staan. Bovendien vergeet iedereen die de VR game gespeeld heeft nooit meer uw bedrijfsnaam.

BEURSPRESENTATIE

Presenteer uw bedrijf op de beurs op een manier die indruk maakt

DEMONSTRATIES

Een VR game is tegelijkertijd een demonstratie van diverse praktijksituaties

OPEN DAG

Laat geïnteresseerden spelenderwijs kennismaken met uw bedrijf

Virtueel demonstreren op een beurs

Virtueel demonstreren op een beurs

Eén van de grote voordelen van Virtual Reality is dat het overal toepasbaar is. Met uw VR game zijn beursdemo’s op uw eigen stand mogelijk. Bovendien trekken een VR-bril en de bijbehorende attributen altijd nieuwe geïnteresseerden aan. Misschien wel nieuwe grote klanten!

Laat op een realistische manier zien wat u doet

Speel met echte bedieningsapparatuur

Speel met echte bedieningsapparatuur

Door de werkelijke bedieningsconsoles te koppelen aan de VR game ervaart uw doelgroep het gebruik van de machine op het meest realistische niveau. Dat kan een afstandsbediening zijn, maar bijvoorbeeld ook de bediening in een cabine. Onze software kan het allemaal koppelen.

Virtual Reality is een veilige manier om uw doelgroep hiermee te laten kennismaken. Beschadiging van gereedschap en objecten is uitgesloten. Mede daarom is een VR game een duurzame en efficiënte oplossing die tegelijkertijd zeer realistisch is.